+ 36 30 851 2228, +36 30 931 1449 dormoskft@gmail.com | 1188 Budapest Kettős-Körös utca 7/B

Fagor termékek

Évek óta tervezünk és gyártunk mosodai gépeket és berendezéseket. Ez az oka annak, hogy ma elmondhatjuk, hogy valódi szakemberek vagyunk ezen a területen. Mosó-, szárító- és vasalógépek széles választékát kínáljunk Ügyfeleinknek. Tudjuk, hogyan kell alkalmazkodni a piacon felmerülő új igényekhez.

 

INNOVÁCIÓ

HATÉKONYSÁG

ÚJ TECHNOLÓGIA

KÖRNYEZETTUDATOS

ENERGIATAKARÉKOSSÁG

Fagor termékek

Évek óta tervezünk és gyártunk mosodai gépeket és berendezéseket. Ez az oka annak, hogy ma elmondhatjuk, hogy valódi szakemberek vagyunk ezen a területen. Mosó-, szárító- és vasalógépek széles választékát kínáljunk Ügyfeleinknek. Tudjuk, hogyan kell alkalmazkodni a piacon felmerülő új igényekhez.

 

                               INNOVÁCIÓ

                            HATÉKONYSÁG

                          ÚJ TECHNOLÓGIA

                         KÖRNYEZETTUDATOS       

                      ENERGIATAKARÉKOSSÁG

Mosodaipari berendezések széles választékban, kedvező áron!

mosodaipari berendezés

Mosodaipari berendezésekre lenne szüksége, amelyekkel megoldhatja vállalkozása textiljeinek folyamatos tisztán tartását? Netán mosodát szeretne indítani, és ehhez lenne szüksége többféle mosodaipari berendezésre? Nem tudja, hogy hova lenne érdemes fordulnia, ahogy azt sem, hogy milyen berendezések szükségesek ehhez a tevékenységhez? Nálunk a legjobb helyen jár!

Cégünk mosodaipari berendezések gyártásával, forgalmazásával és szervizelésével foglalkozik, így komoly tapasztalatra tettünk szert e téren. Amennyiben bennünket választ, nem csupán a kiváló minőségű gépeket kapja meg, de egy olyan partnert is, amelyre bármikor számíthat, ha esetlegesen meghibásodás lépne fel. Termékeink a kiemelkedő minőség mellett kedvező árukról is ismeretesek, így mindenképp érdemes hozzánk fordulnia, ha mosodaipari berendezéseket szeretne vásárolni.

Ha felkeltettük az érdeklődését, tekintse meg mosodaipari berendezéseink széles választékát, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Ipari mosógép Budapesten? Válasszon Ön is bennünket!

Ipari mosógépeket Budapesten

Mosodát szeretne nyitni, és a lehető legmegbízhatóbb berendezéseket keresi? Netán már régóta üzemelteti a vállalkozását, és eljött az ideje a géppark megújításának? Ipari mosógépeket Budapesten és vidéken egyaránt beszerezhet, ám, ha a legjobbat keresi, érdemes bennünket választania!

Ha még csak most indítja vállalkozását, fontos tudnia, hogy a háztartási használatra készített mosógépek nem alkalmasak az ipari használatra, mégpedig több okból: egyrészt a kapacitásuk viszonylag kicsi, hiszen csupán néhány kilogrammnyi ruhát képesek egyszerre kimosni, másrészt pedig az élettartamuk jelentősen lecsökken, ha folyamatosan használják őket. Ipari mosógépeket Budapesten, cégünknél érdemes vásárolnia, mert termékeink nem csak hatalmas kapacitásukról, de kiemelkedő tartósságukról is ismertek, a kedvező ár pedig csupán a ráadás!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, vásárolja meg ipari mosógépeit Budapesten tőlünk! Ha kérdése lenne, vagy rendelését szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Mosodaipari Berendezésekre Lenne Szüksége?

mosodaipari berendezések

Ha mosodaipari berendezéseket szeretne vásárolni cége számára, a legjobb helyen jár! Nálunk a Fagor termékeiből válogathat, és mivel a kínálatunk széles, egész biztosan megtalálja azokat a gépeket, amellyel sikerre viheti vállalkozását!

mosodaipari berendezések közül a mosógép a legalapvetőbb, hiszen enélkül lehetetlen egy mosoda üzemeltetése – persze a többi gép is fontos, ám nélkülük még megoldható a munka. A mosógépek számos altípusát kínáljuk, így a kisebb-nagyobb mosodák számára egyaránt kínálunk berendezéseket. A szárítógép a következő, ami egy ilyen vállalkozás számára szinte elengedhetetlen, hiszen a rengeteg száradó ruha elképesztő mennyiségű helyet foglalna, ami – ha nem áll rendelkezésre – problémák forrását jelenti. Az utolsó mosodaipari berendezés, ami szükséges lehet, a kalander, avagy hengeres ipari vasaló, amiből szintén széles választékkal rendelkezünk.

Amennyiben mosodaipari berendezéseket szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Copyright @ 2019 Fagor Mosodaipari berendezések
DORMOS Kft. | + 36 30 851 2228 | dormoskft@gmail.com | 1188 Budapest, Kettős-Körös utca 7/B