IPARI MOSÓGÉPEK

A legújabb generációja a Fagor ipari mosógépeknek ötvözi a legmodernebb technológiát a legjobb minőségű alapanyagokkal. Kialakításuk során a piacon elérhető legújabb energia és víztakarékosságot szolgáló rendszerekkel lettek ellátva. A felhasználó-barát és egyben intuitív kezelőfelület lehetővé teszik ezen gépek széles körű alkalmazását a különböző szektorokban, mint például mosodák, kórházak, vegytisztító szalonok, szociális otthonok vagy szállodák.

TÍPUSOK

Fagor ipari mosógépek – kiváló minőség, kedvező ár

A rendszeres nagy mennyiségű szennyes akár egy háztartásban is előfordulhat, ám nem mérhető össze azzal, ami egy mosodában gyűlik fel. A Fagor ipari mosógépeit az ilyen mennyiségekhez tervezték, így képesek megbirkózni akár a napi többszöri mosással is, mindezt pedig igen hosszú időn keresztül, megbízhatóan.

Fagor ipari mosógépeknek azonban nem csak a megbízhatóság az egyetlen előnyük. Egyszerre nagyobb mennyiséget is képesek kimosni, ami különösen jól jöhet az olyan helyeken, mint például egy szálloda, hiszen az ágyneműk mosása egy hagyományos mosógéppel szinte megoldhatatlan feladat lenne, ha egyszerre többet szeretnénk tisztává varázsolni. A megbízhatóság és a nagy teljesítmény mellé még kedvező ár is társul, tehát a Fagor ipari mosógépei kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Fagor ipari mosógépek iránt, tekintse meg a lehetőségeket, ha pedig kérdése merülne fel, vagy rendelni szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

A Fagor ipari mosógépeket ajánljuk szállodákba is!

Az emberek egy szállodában teljes joggal várják el a tisztaságot. A takarításnál fontos odafigyelni nem csak a vizesblokkok fertőtlenítésére, hanem a textilek tisztítására is: természetesen az ágyneműt és a törölközőket mindig cserélni kell, de időnként szükség van a függönyök mosására is. A legjobb, ha ezeket a feladatokat a szállodában helyben el lehet végezni, amelyhez tökéletes választásnak bizonyulnak a Fagor ipari mosógépek

Fagor ipari mosógépek között talál kisebb berendezéseket is, amelyek már 8 kg szennyes esetén is hatékonyan működnek, de bizonyos modellek akár egy nagy szállodakomplexum kiszolgálására is képesek a maximum 120 kg-os kapacitással. Termékeink mindegyike víz- és energiatakarékos, illetve nem igényelnek sok mosószert sem, ezzel is hozzájárulva a hatékonysághoz. A Fagor ipari mosógépekkel a szállodai textilek tisztítása gyors, egyszerű és minden szempontból hatékony. 

Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretne bővebb tájékoztatást kérni a Fagor ipari mosógépekről

Copyright @ 2019 Fagor Mosodaipari berendezések
DORMOS Kft. | + 36 30 851 2228 | dormoskft@gmail.com | 1188 Budapest, Kettős-Körös utca 7/B

Elérhetõségek
Telefon:+3630 851 2228
Telefon:+3630 931 1449
E-mail:dormoskft@gmail.com