+ 36 30 851 2228, +36 30 931 1449 dormoskft@gmail.com

IPARI MOSÓGÉPEK

A legújabb generációja a Fagor ipari mosógépeknek ötvözi a legmodernebb technológiát a legjobb minőségű alapanyagokkal. Kialakításuk során a piacon elérhető legújabb energia és víztakarékosságot szolgáló rendszerekkel lettek ellátva. A felhasználó-barát és egyben intuitív kezelőfelület lehetővé teszik ezen gépek széles körű alkalmazását a különböző szektorokban, mint például mosodák, kórházak, vegytisztító szalonok, szociális otthonok vagy szállodák.

TÍPUSOK

Ipari mosógépek: nagy teljesítmény, alacsony költségek!

Egy mosoda üzemeltetése komoly költségekkel jár, hiszen be kell szerezni a szükséges berendezéseket, majd azok fenntartása is nagy összegeket emészt fel. Nem feltétlenül törvényszerű azonban, hogy ez csakis így lehet, hiszen lehet találni olyan ipari mosógépeket is, amelyek ára kedvező, és a fenntartási költségeik is alacsonyak.

A Fagor ipari mosógépek elsősorban a minőségükről ismertek: magas színvonalon készülnek a legkiválóbb anyagokból és eljárásokkal, aminek köszönhetően a tartósságuk, illetve – előírásszerű használatuk mellett – a meghibásodások ritkasága kiemelkedő. Ehhez képest az áruk viszont kedvező, tehát a mosoda beindításának költségei viszonylag alacsonyan tarthatóak. Az energiafogyasztásuknak köszönhetően azonban egy további előny is vár azokra, akik a Fagor ipari mosógépei mellé teszik le a voksukat: az alacsony üzemeltetési költség.

Amennyiben minden szempontból megfelelő, alacsony költséggel üzemeltethető ipari mosógépeket szeretne vásárolni, tekintse meg a Fagor kínálatát, ha pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Ipari mosógépek egészségügyi intézmények részére is!

Egy egészségügyi intézményben elengedhetetlen a maximális higiénia. Nagyon fontos, hogy kifogástalanul tiszták legyenek nem csak az orvosi eszközök, hanem a páciensek által használt berendezések is, mint például a szekrények, székek, de nem szabad megfeledkezni a textiltermékekről sem. Ezek tisztításának legegyszerűbb módja egy megbízható ipari mosógép használata.

A lepedők, ágyneműhuzatok mosására kiemelt figyelmet érdemes fordítani, hiszen egy egészségügyi intézményben ezek gyorsan koszolódnak, és emiatt könnyen elszaporodnak rajtuk a baktériumok. Egy ipari mosógép azonban gyorsan megoldja a problémát, mégpedig maradéktalanul. Az általunk kínált berendezések használata nagyon egyszerű, a működésük pedig hosszú távon is megbízható.

Amennyiben kérdése van ipari mosógépeinkkel kapcsolatban, illetve vásárolni szeretne készülékeinkből, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a megadott elérhetőségeinken! Válasszon Ön is megbízható, hatékony készüléket egészségügyi intézménye textiljeinek tisztításához!

Fagor ipari mosógépek – kiváló minőség, kedvező ár

A rendszeres nagy mennyiségű szennyes akár egy háztartásban is előfordulhat, ám nem mérhető össze azzal, ami egy mosodában gyűlik fel. A Fagor ipari mosógépeit az ilyen mennyiségekhez tervezték, így képesek megbirkózni akár a napi többszöri mosással is, mindezt pedig igen hosszú időn keresztül, megbízhatóan.

Fagor ipari mosógépeknek azonban nem csak a megbízhatóság az egyetlen előnyük. Egyszerre nagyobb mennyiséget is képesek kimosni, ami különösen jól jöhet az olyan helyeken, mint például egy szálloda, hiszen az ágyneműk mosása egy hagyományos mosógéppel szinte megoldhatatlan feladat lenne, ha egyszerre többet szeretnénk tisztává varázsolni. A megbízhatóság és a nagy teljesítmény mellé még kedvező ár is társul, tehát a Fagor ipari mosógépei kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Fagor ipari mosógépek iránt, tekintse meg a lehetőségeket, ha pedig kérdése merülne fel, vagy rendelni szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

A Fagor ipari mosógépeket ajánljuk szállodákba is!

Az emberek egy szállodában teljes joggal várják el a tisztaságot. A takarításnál fontos odafigyelni nem csak a vizesblokkok fertőtlenítésére, hanem a textilek tisztítására is: természetesen az ágyneműt és a törölközőket mindig cserélni kell, de időnként szükség van a függönyök mosására is. A legjobb, ha ezeket a feladatokat a szállodában helyben el lehet végezni, amelyhez tökéletes választásnak bizonyulnak a Fagor ipari mosógépek

Fagor ipari mosógépek között talál kisebb berendezéseket is, amelyek már 8 kg szennyes esetén is hatékonyan működnek, de bizonyos modellek akár egy nagy szállodakomplexum kiszolgálására is képesek a maximum 120 kg-os kapacitással. Termékeink mindegyike víz- és energiatakarékos, illetve nem igényelnek sok mosószert sem, ezzel is hozzájárulva a hatékonysághoz. A Fagor ipari mosógépekkel a szállodai textilek tisztítása gyors, egyszerű és minden szempontból hatékony. 

Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretne bővebb tájékoztatást kérni a Fagor ipari mosógépekről

Copyright @ 2019 Fagor Mosodaipari berendezések
DORMOS Kft. | + 36 30 851 2228 | dormoskft@gmail.com | 1188 Budapest, Kettős-Körös utca 7/B

Elérhetõségek
Telefon:+3630 851 2228
Telefon:+3630 931 1449
E-mail:dormoskft@gmail.com