+ 36 30 851 2228, +36 30 931 1449 dormoskft@gmail.com

 

SZÁRÍTÓGÉPEK

Az új Fagor szárítógépek valóságos forradalmárokként érkeztek a piacra. Az legfrissebb fejlesztéssel, az ADVANCE PLUS-szal, a Fagor gépek sokkal magasabb szintű hatékonysági fokkal működnek az előző modellekhez képest, amely technológiailag a legfejlettebbekké teszi őket a piacon.

 

 

TÍPUSOK

Fagor ipari szárítógépek: ha a legjobbat keresi

Fagor ipari szárítógépek a legmodernebb technikát vonultatják fel a gyors és tökéletes szárítás érdekében. A legmagasabb hatékonysági szinten képesek ellátni szállodák, éttermek, panziók és mosodák igényeit.

Amennyiben Ön a fentebb említett vállalkozások valamelyikét működteti, és rendszeresen szüksége van arra, hogy a kimosott textilek a lehető leggyorsabban jussanak el a teljes szárazság állapotába, érdemes a Fagor ipari szárítógépek közül választania. Kínálatunkban az összes Fagor ipari szárítógép-típust megtalálhatja, így könnyedén kiválaszthatja az Ön, illetve vállalkozása számára leginkább megfelelőt. Gépeink kapacitásukban, illetve szárítási tulajdonságaikban különböznek egymástól, ami alapján Ön is eldöntheti, hogy melyik elégíti ki cége igényeit, de ha mégsem tudna választani, kollégáink hasznos tanácsokkal látják el.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Fagor ipari szárítógépek iránt, tekintse meg a lehetőségeket, majd vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Copyright @ 2019 Fagor Mosodaipari berendezések
DORMOS Kft. | + 36 30 851 2228 | dormoskft@gmail.com | 1188 Budapest, Kettős-Körös utca 7/B

Elérhetõségek
Telefon:+3630 851 2228
Telefon:+3630 931 1449
E-mail:dormoskft@gmail.com