+ 36 30 851 2228, +36 30 931 1449 dormoskft@gmail.com | 1188 Budapest Kettős-Körös utca 7/B

FAGOR Szerviz

Cégünk az ország bármely területén, sőt határ menti településeken is vállal javítást. Igyekszünk a minél gyorsabb, hatékonyabb és precízebb munka elvégzésére, a lehető legrövidebb időn belül. Továbbá rendelkezünk alkatrész raktárral, ami lehetővé teszi a nagyobb problémák kiküszöbölését is rövid időn belül.

Karbantartás

Vállalatunk több céggel, szervezettel is szerződéses kapcsolatban áll, így vállalunk karbantartási munkálatokat is, amiket a szerződésben meghatározott időközönként végzünk el. Ezek a karbantartások általában félévente, negyedévente vagy akár havi gyakorisággal történhetnek.

Szolgáltatásaink aktuális árairól, kérjük érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén.

Hívjon Minket!
Király Tibor: + 36 30 851 2228; vagy +36 30 931 1449
dormoskft@gmail.com

Fagor mosógép szerviz: ha sürgős segítségre van szüksége

Ha egy mosógép elromlik, akkor sürgősen meg kell javíttatni, mert nagyon hamar válik kezelhetetlenné a szennyes-helyzet. Ez már akár egy háromfős család esetében is így van, de ha egy panzió, szálloda, vagy hasonló, vendéglátásra szakosodott vállalkozás mosógépe megy tönkre, az szinte azonnal komoly problémákhoz vezet. Fagor mosógép szervizünk az ilyen esetek kivédését tűzte ki maga elé célul.

Amennyiben Fagor mosógéppel rendelkezik, és sürgősen szüksége lenne segítségre egy kisebb-nagyobb meghibásodás miatt, forduljon hozzánk bizalommal! Fagor mosógép szervizünk munkatársai a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkeznek, majd elhárítják a hibát, és ha szükséges, biztosítják a megfelelő alkatrészeket is. Eredményességünket és megbízhatóságunkat állandó ügyfélkörünk bizonyítja, akik minden problémás esetben csakis hozzánk fordulnak segítségért.

Amennyiben szüksége lenne Fagor mosógép szervizünk szolgáltatásaira, vagy kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Copyright @ 2019 Fagor Mosodaipari berendezések
DORMOS Kft. | + 36 30 851 2228 | dormoskft@gmail.com | 1188 Budapest, Kettős-Körös utca 7/B