SZÁRÍTÓGÉPEK

Az új Fagor szárítógépek valóságos forradalmárokként érkeztek a piacra. Az legfrissebb fejlesztéssel, az ADVANCE PLUS-szal, a Fagor gépek sokkal magasabb szintű hatékonysági fokkal működnek az előző modellekhez képest, amely technológiailag a legfejlettebbekké teszi őket a piacon.

TÍPUSOK
Advance Plus SR-28 TP2 PLUS

Ipari szárítógépekkel nem okozhat többé gondot a textilek szárítása!

ipari szárítógépekIpari szárítógépekkel még a legnagyobb méretű textilek is gyorsan megszáríthatóak, érdemes őket használni szállodákban, egészségügyi intézményekben.

Egy olyan helyen, ahol rendszeresen kell mosni nagyméretű textileket, például lepedőket, ágynemű huzatokat vagy akár függönyöket, sok esetben okoz gondot a szárítás. Rendkívül nagy helyre van szükség ugyanis ahhoz, hogy akár csak 4-5 lepedőt ki lehessen teregetni, nem beszélve arról, hogyha egyszerre még többet kellene megszárítani. Szerencsére ez a probléma könnyen megoldható, mégpedig az ipari szárítógépeknek köszönhetően.

Az ipari szárítógépek rövid időn belül megszárítják a textileket, az időjárástól függetlenül, legyen szó akár lepedőkről vagy asztalterítőkről. Nagy előnyük, hogy a vízzel együtt rengeteg, felesleges, mikroszkopikus részecskét, bolyhot is eltávolítanak, így az ipari szárítógépek használatával a textilek sokkal puhábbá és kellemesebb tapintásúvá válnak. Ez különösen előnyös szállodákban, hiszen a vendégek sokkal kellemesebben tudnak pihenni a puha ágyneműben. Az ipari szárítógépek népszerűségének másik titka, hogy a használatukkal kevesebb vasalásra lesz szükség, ezzel pedig rengeteg időt és energiát lehet megspórolni.

Sokan attól tartanak, hogy az ipari szárítógépek fogyasztása túl magas, ezért nem éri meg az üzemeltetésük. Azonban a cégünk által kínált, Fagor gyártmányú berendezések alacsony energiaigényűek, így költséghatékonyan működtethetőek. Más készülékekhez képest akár 40%-os energiamegtakarítás is elérhető velük, így nem kell túl nagy anyagi tehertől tartani. Kisebb és nagyobb kapacitású ipari szárítógépekkel is állunk Ügyfeleink rendelkezésére, ezért nálunk nem lesz nehéz megtalálni az ideális berendezést.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését az ipari szárítógépek iránt, ne menjen tovább, mi mindenben készséggel segítünk! Ha kérdése van kínálatunkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársainkhoz, akik szívesen tájékoztatják a részletekről a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Elérhetőségeink

DORMOS Kft.
Telefon: + 36 30 851 2228
E-mail: dormoskft@gmail.com
Cím: 1188 Budapest, Kettős-Körös utca 7/B

Fagor szerviz

Az ország egész területén , sőt a határmenti településeken is vállalja a Fagor termékek javítását.

Hibabejelentés

Copyright @ 2019-2021 Fagor Mosodaipari berendezések DORMOS Kft.