IPARI VASALÓK, KALANDEREK

 

A FAGOR az ipari vasalók, ipari vasalógépek és kalanderek széleskörű választékát kínálja, amely tökéletes és egyben innovatív megoldást nyújt Ügyfeleink különböző igényeire, elvárásaira.

vasalók és kalanderek

Ipari vasalók és kalanderek a vendéglátóipar számára

Ipari vasaló és kalander termékink éttermek, szállodák részére megbízható cégtől, széles választékban, elérhető áron, rövid szállítási határidővel!

Egy étteremben, illetve szállodában kiemelt szerepe van a tisztaságnak. Ehhez azonban nem csak néhány tisztítószerre és eszközre van szükség, hanem megbízható berendezésekre is, méghozzá ipari teljesítménnyel. A mosógépeken kívül a maximális fertőtlenítés és persze a textilek simaságának érdekében szükség van ipari vasalók, ipari vasalógépek vagy kalanderek beszerzésére is. 

kalanderek használatának előnye, hogy sokkal gyorsabbá teszik a tisztítási folyamatot, legyen szó akár lepedőkről, ágyneműkről vagy asztalterítőkről. Egyrészt a berendezéseknek köszönhetően nem lesz szükség többé kézi vasalásra, ami időigényes, és nem is ad tökéletes végeredményt, másrészt pedig a kalanderek a mosás utáni szárítási folyamatot is felgyorsítják. A gépek használata ugyanis a textíliák körülbelül 45%-os nedvességtartalma mellett javasolt, így nem szükséges megvárni a teljes száradást.  A kalanderek többféle munkaszélességben kaphatók, így minden intézmény számára ideális megoldást nyújtanak. Természetesen ajánljuk őket éttermek, kisebb és nagyobb szállodák, wellness hotelek, de kórházak és más egészségügyi intézmények részére is, ahol szintén gyakran van szükség a textíliák cseréjére. Az általunk kínált kalanderek egyszerűen kezelhetőek, gyorsan dolgoznak és hosszú távon is megbízhatóan használhatók. Az áruk ugyanakkor megfizethető, így anyagilag sem jelentenek túl nagy terhet a cég számára. Rengeteg időt és emberi munkát lehet spórolni a használatukkal, így hozzájárulnak a hatékonysághoz, ráadásul a végeredményként sokkal szebb és tisztább textilek várják majd a vendégeket. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a vasalók, illetve kalanderek iránt, de bővebb információra lenne szüksége vagy kérdése van a rendeléssel kapcsolatban, ne habozzon, bátran keressen minket! Forduljon bizalommal munkatársainkhoz a honlapunkon megadott elérhetőségeinken, ők készséggel tájékoztatják a részletekről! 

Elérhetőségeink

DORMOS Kft.
Telefon: + 36 30 851 2228
E-mail: dormoskft@gmail.com
Cím: 1188 Budapest, Kettős-Körös utca 7/B

Fagor szerviz

Az ország egész területén , sőt a határmenti településeken is vállalja a Fagor termékek javítását.

Hibabejelentés

Copyright @ 2019-2021 Fagor Mosodaipari berendezések DORMOS Kft.