Vasalók és kalanderek a gyűrődésmentes textil biztosításáért

Vasalók és kalanderek

Vasalók és kalanderek többféle típusát kínáljuk mosodák, szállodák számára. Kedvező ár, magas minőség, szervizszolgáltatás egy helyen!

vasalók és a kalanderek a higiénikus, gyűrődésektől mentes textíliákat biztosítják a szállodákban, a kórházakban, illetve gyakorlatilag bárhol, ahol nagyobb mennyiségű mosás, illetve vasalás folyik nap, mint nap. A megbízhatóság, a kapacitás, az energiafelhasználás, illetve az üzemeltetési költségek alapján a Fagor vasalók és kalanderek az élmezőnybe tartoznak.

Amennyiben hozzánk fordul, és a mi termékeink mellett dönt, olyan csúcsminőségű, kifejezetten ipari felhasználásra tervezett vasalók és kalanderek birtokosa lehet, amelyekkel 100%-ig elégedett lesz! Többféle típust is kínálunk a kisebbtől egészen a nagy teljesítményű berendezésekig, így vállalkozása igényeihez szabhatja a berendezés beszerzését, ráadásul szervizszolgáltatást is nyújtunk minden tőlünk megvásárolt mosodaipari berendezésre.

Ha felkeltettük az érdeklődését vasalóink és kalandereink iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!