Ipari mosógép: ha a normál méret már nem elég

Ipari mosógépek

Ipari mosógépek széles választékban, többféle kapacitással, kedvező áron – szerezze be a szükséges berendezéseket a Fagor kínálatából!

Ipari mosógépekre számos esetben lehet szükség, de többnyire mosodák, szállodák, éttermek, illetve olyan létesítmények számára nyújtanak megoldást, ahol rendszeresen és nagy mennyiségben van szükség friss és tiszta textíliákra. E gépek legfontosabb tulajdonsága, hogy akár 120 kilogramm ruhával is képesek megbirkózni, méghozzá igen magas hatásfokkal, de természetesen ennél lényegesen kisebb kapacitású ipari mosógépek is elérhetőek.

Egy általános, háztartási használatra szánt mosógép maximális töltete többnyire 5-6 kilogramm, de még a legnagyobbak sem mennek 10 kilogramm fölé. Egy sokgyermekes család esetében azonban egy ilyen mosógép egyrészt rengeteg energiát használ fel, hiszen gyakorlatilag reggeltől estig, a hét minden egyes napján működtetni kell, hogy a családot ellássa tiszta ruhaneművel, másrészt meglehetősen fáradságos is. Ezzel szemben egy ipari mosógépet elég hetente három-négy alkalommal beindítani, hiszen egyfajta ruhaneműt egy mosásra elnyel, másrészt, mivel az energiafelhasználása csak minimálisan magasabb, mint egy háztartási mosógépé, az energiaszámlák is csökkenni fognak.

Erre a kijelentésre gyakorlatilag minden háziasszonynak felszaladhat a szemöldöke, hiszen nincs az a nagycsalád, amely mellé szükség lenne egy 120 kilogramm kapacitású ipari mosógépre. Ez persze tény, ám a legkisebb ipari mosógépek éppen csak túllépik a háztartási gépek kapacitását a maguk 8-10 kilogrammjával, de az eggyel magasabb kategória a 11-35 kilogrammos sávban versenyez, ami viszont tökéletes lehet egy nagycsalád számára, és ha ennél nagyobb, ám nem a legnagyobb ipari mosógépre van szükség, akkor is találni megfelelő típust.

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük az ipari mosógép iránt, tekintse meg kínálatunkat, melyben a Fagor kiváló minőségű termékeit találhatja meg. Áraink kedvezőek, és bár valamivel magasabbak, mint a háztartási mosógépek esetében, az energia- és időmegtakarítás által gyorsan megtérül a befektetés.

Ha kérdése lenne ipari mosógépeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!